Dupa 7 ani

Standard

Ce poate fi spus cand trec anii si desi crezi ca timpul vindeca de fapt nu este asa. Mi-a dat in putinii ani petrecuti impreuna mai multa bucurie decat ar putea oricine altcineva sa-mi dea. Si desi a fost cel mai exigent om din viata mea, am invatat de la el ce inseamna sa fii corect si cinstit, ce inseamna sa apreciezi fiecare bun si mai ales de ce e bine sa inveti inca de mic.

De el ma leaga anii cei mai frumosi si momentele in care mi-am construit principiile si scopul in viata. De la el am invatat de ce e bine sa-i respecti pe cei din jur si de ce trebuie sa-mi pastrez mereu decenta, de la el am invatat ca munca innobileaza. In ochii lui am vazut ce inseamna cu adevarat bucuria sa fii inconjurat de nepoti .

Lui ii multumesc pentru ca am invatat cele mai pretioase lucruri  si ca a avut rabdarea sa ma creasca, desi probabil a fost dificil sa cresti un copil ca mine. Desigur, regretele sunt multe, ca acum nu apar legile tarii si continui sa scriu si sa ma ocup de activitati “de femeie ”. Pentru el am fost mereu baiatul lui, desi e destul de evident ca sunt fata.

Nu exista un sentiment mai frumos decat acela al amintirilor care ma leaga de el. Si pentru ca voi ramane intotdeauna nepotul lui, in toti acesti ani am fost exact asa cum si-ar fi dorit el sa fiu,  puternica, demna, si cea care voi duce mai  departe amintirea lui.

Desi in jurul meu e forfota si ei se pregatesc pentru un eveniment pe care il consider in plus si inutil, eu stiu ca singurele lucruri care conteaza sunt amintirile si un buchet de flori… pe care n-am  uitat niciodata sa-l pun in toti acesti 7 ani…la fiecate inceput de iunie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s