Chestii actuale

Standard

Va supun atentiei problemele actuale, cele la care suntem supusi zilnic. Am auzit recent,din ce in ce mai des si mai mult, o teorie conform careia ca sa cuceresti o femeie trebuie sa o ignori. Pe bune? Ma faceti sa rad..in hohote! Oricat de greu ar parea, sa cuceresti o femeie este mai usor decat pare. De cele mai multe ori ati putea face efortul sa nu faceti nici un efort. Nici macar pe cel mai mic dintre eforturi. De cele mai multe ori, oricat de complicate am parea, suntem in fapt, simple. Nu cerem atentie excesiva. Nu cerem cadouri scumpe. Nu cerem sa fim centrul universului. Nu cerem sa beneficiem de toata atentia voastra. Cerem sa simtim ca existam si atat.

Cel mai simplu mi-ar fi sa vorbesc despre experientele mele si ale fetelor din jurul meu. Si atunci undeva, poate oricat de putin s-ar putea mi-ati da dreptate. Mi-ati da dreptate cand v-as spune ca da, femeile pot fi jos, foarte jos (comportamental vorbind) Femeile pot minti, pot fi meschine, false. La fel si barbatii. Oricat de greu ar parea, este o lupta cinstita. Atunci cand cunosc, si va spun un lucru real, un barbat care este intr-o relatie…de ceva timp…si acesta imi spune cat de mult isi doreste el sa se desparta de prietena lui, pentru mine, rad. Rad pentru ca este deja un cliseu sa aud asta. Este deja un lucru amuzant sa aud cum barbatii spun, nu am pe nimeni. Si seara la semafor il vad cu o domnisoara in dreapta. Este amuzant sa stiu ca dupa ce eu plec, el e deja in pat cu alta. Si la fel pot spune si despre noi. De cele mai multe ori suntem ipocrite. Spunem ca vrem ceva si de fapt nu vrem asta. Uneori avem un interes ascuns sau evident. Putem sa fim la fel ca ei, sa mintim, sa fim josnice.

Si asta pentru ca ne complicam. Ne complicam inutil. Lucrurile sunt mai simple decat par. Cu cat le complicam mai mult cu atat avem mai mult de pierdut. Stiu, v-am spus ca-mi plac lucrurile complicate. Si da, imi plac. Dar uneori ma gandesc cum ar fi daca totul ar fi simplu. Daca atunci cand as intreba, un barbat mi-ar raspunde sincer. Pentru ca stiu cand minte, stiu cand spune ceva si de fapt are acelasi scop ca toti ceilalti. Prefer de o mie de ori asta. Prefer sa nu se mai chinuie sa gaseasca pretexte. In fond, oricat de complicate am parea, suntem de fapt simple.

Si nu e nevoie sa ignori o femeie, nici sa o suni o data pe luna crezand prosteste ca asa vei aprinde flacara. Sincer, totul e simplu. Noi suntem simple. Vrem sa stim, preferam sa nu va prefaceti, sa nu va chinuiti sa ne chinuiti. Pentru ca asa cum am mai spus, nu avem nevoie de prea mult ca sa spunem da. Si daca parem ca nu stim, nu inseamna ca nu stim. Daca parem ca nu ne pasa nu inseamna ca nu ne pasa. E pur si simplu un costum de protectie. Mai simplu de atat nu se poate cand lucrurile tind sa para cele mai complicate. Timpul trece si oricat de mult ati crede si voi imbatraniti. Chiar daca pentru voi, nu e la fel de dramatic ca pentru noi. Si daca unii ascund oglinzile, asta nu va sterge singura realitate existenta: aceea ca timpul nu iarta pe nimeni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s