Intre noi doi

Standard

Pun cuvinte pe foaie dintotdeauna. Uneori ma gandesc ca n-a fost o coincidenta ca stiloul a fost prima mea alegere de pe tava si cred ca daca am venit cu el, cu el voi pleca. Uneori insa, incerc din rasputeri sa gasesc cuvintele potrivite ca sa transmit un mesaj.

Blogul asta exista din dorinta cuiva care nu mai este printre noi, de a ma face sa scriu. Am urat blogurile si sa fiu sincera cu voi, nu recitesc nimic din ceea ce scriu. Nu am nici curajul nici increderea ca ceea ce e acolo e corect si bun. Cred insa ca singurul mod prin care pot face ca oamenii sa inteleaga ce simt este acest loc. Si de nenumarate ori am transmis mesajele corecte in felul meu celor ce au inteles.

Sunt zile, din ce in ce mai dese, in care nu gasesc cuvintele. Si desi multi dintre voi ati fi asteptat altceva dupa acest week-end atat dar atat de greu si de ciudat pentru mine, voi spune ca nu e nimic de spus. Desi undeva acolo sunt atat de multe cuvinte care zac in mine si care vor sa iasa la suprafata. Experienta m-a invatat ca atunci cand toti asteapta de la tine sa ripostezi, mai bine stai. Si multi asteapta sa fac o poveste ironica din ceea ce se arata. Dar pentru prima oara voi fi umana si voi spune ca nu e nimic de spus cand toata lumea asteapta sa vorbesc.

Daca aveti o poveste, traiti-o. Nu o lasati pentru mai tarziu. Va veni cineva si o va trai in locul vostru. Daca lucrurile nu mai merg, spuneti stop pana cand nu pierdeti timp pretios. Iar daca simtiti ca toti oamenii ce va inconjoara nu au ce cauta acolo, spuneti-le pa. Daca va e frica, nu fugiti, infruntati-va temerile. Pentru ca atunci cand ele dispar, atunci apare fericirea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s