Povestea ei dupa ce el n-a mai fost

Standard

Candva, cand ea era un copil naiv l-a cunoscut pe el. El era tanar si frumos, i-a promis multe. In timp n-a putut sa respecte tot. Lumea ii vedea o viata impreuna. Dar n-a fost sa fie. El era incapatanat si rece. Ea era prea libertina si rasfatata. Cand ea n-a mai fost, el i-a zis ca ea va ramane iubirea vietii lui. Apoi a umilit-o in toate modurile posibile. A devenit mai rece, mai incapatanat, mai nepasator.  A vrut sa ii demonstreze ca poate. Dar a gresit. Si-a demonstrat doar lui ca ea, asa cum a fost, a fost speciala. Ca ea, asa cum a fost, l-a iubit. Ca ea, asa cum a fost, ar fi facut orice pentru el. Ca ea, asa cum a fost, ii respecta timpul, intimitatea, dorintele, week-endurile. Ea, asa cum a fost, a avut o dorinta. Pe care el a implinit-o cu o alta ea. Doar ca sa ii arate ei ce a pierdut.

Insa ea nu a pierdut nimic. Ea este astazi o femeie implinita, fericita. Ea este astazi o femeie puternica. A plans mult, i-a fost greu sa il uite, a suferit fara ca el sa aiba habar macar o clipa. In timp ce el epata, ea suferea. In timp ce el se razbuna, ea retraia relatia lor. In timp ce el vroia sa demonstreze ca e fericit, ea se invinovatea.  In timp ce el arata lumii orase in care pe ea n-a dus-o niciodata, ea isi ingrijea sufletul.

Si astazi, cand ea a invatat, s-a iertat, a putut sa il ierte pe el, si-a refacut viata desi a asteptat mai bine de un an pentru asta, a aflat ca inca o data a intuit bine.  Fiecare minciuna, fiecare umilinta, fiecare cuvant urat sunt astazi pentru ea…fapte ale trecutului. Insa el a invatat mai mult ca sigur ca daca o iubea asa cum a spus ca o va face, n-ar fi fugit in primul loc liber si ar fi implinit acolo viitorul lor.

Chiar si asa, hulita de toti, jignita si umilita, ea a fost cea care a respectat cea mai frumoasa poveste din cele ce au existat. Caci ea, vazuta de el ca cel mai rau om ce exista, a facut din tanarul frumusel ce ii ducea bomboane la scoala, un barbat puternic  capabil sa se razbune pe ea. Dar ce nu stie el este ca s-a razbunat pe el si nu pe ea. Pentru ca ea, cand dormea pe banca in parc si plangea, el mintea ca joaca un poker. Pentru ca ea, cand a luat vina asupra ei, el o credea un animal. Caci ea, a acceptat sa fie jignita si n-a spus niciodata adevarul. Acel adevar pe care il stie doar ea si doar ea il va sti.

Pacat ca el n-a stiut. Poate daca ar sti ar veni cerandu-i sa il ierte. Dar ea nu are ce sa ierte. Pentru ca ea a asteptat mult timp ca sa gaseasca azi ceea ce a asteptat o intreaga viata. Ea ramane frumoasa, vesela si sincera. El ramane rau, mandru si nepasator.

Oare locul ala despre care el zicea ca va fi mereu al ei e inca acolo? Sau si pe ala l-a umplut cu ura si venin?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s