Inapoi la cuvinte

Standard

Mai devreme sau mai tarziu, cu totii schimbam ceva in noi. Poate ca unii dintre noi tradeaza mai mult si recunosc raspicat ca “da, ei nu mai puteau asa”. Altii insa, pun totul intr-un sertar, de la cuvinte, regrete, frustrari, vorbe goale, amintiri…si-si blocheaza sufletul. Pentru totdeauna! Imi spunea un prieten recent, ca el nu crede ca putem sa ne blocam sufletul pe viata, ca orice dezamagire trece, cu ajutorul timpului. Oricat as incerca sa il contrazic, stiu ca pe unii oameni nu ii poti convinge de nimic. Pentru ca ei cred la infinit intr-un sentiment pe care altii insa, nu il vor mai cunoaste niciodata.

Cand crezi ca orice iti va fi iertat, cand crezi cu tarie ca indiferenta, rautatea, vorbele urate, toate vor fi uitate, atunci niciodata nu vei intelege un suflet ranit. Nu vei intelege niciodata ca sufletul este cel mai greu de vindecat si ca pentru unii dintre noi, conteaza fiecare detaliu. Conteaza ca te schimbi in omul in care spuneai ca nu vei deveni vreodata, conteaza ca vorbesti cum spuneai candva ca nu vei mai vorbi niciodata. Pentru sufletul ranit conteaza fiecare privire, fiecare zi petrecuta in singuratate, conteaza ca ai spus din nou ce i-ai promis lui ca nu vei mai face.

Nu vei intelege niciodata de ce, vei incepe sa postezi melodii si citate, poate, poate, cineva te va ierta intr-o zi. Dar stii, oricat ar vrea acel cineva sa ierte si sa treaca peste, e guvernat de suflet. Iar sufletul carpit nu va lasa niciodata un drum deschis catre o alta bucatica de carne pe care tu sa o devorezi cu atata placere. El simte mirosul de sange inaintea ta.

Si cand vei realiza, intr-un final, dupa ani de incercari esuate si telefoane date si mesaje, poze, amintiri, ca da, tu ai fost cel care a gresit, abia atunci va fi pace si in sufletul tau. Caci in al ei, nu va mai fi niciodata! Si meritul acesta iti apartine tie pe deplin, macar cu atat sa ramai din cea mai frumoasa poveste de iubire!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s